Gazete Emek- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Survivor finalinde sosyal mesafe kuralının hiçe sayılmasına yönelik tepkilere destek verdi ve "Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve İstanbul'da düzenlenen Survivor İstanbul finaline daha önce elenen yarışmacılar ve seyircilerden oluşan çok sayıda kişi katılmıştı.

Canlı yayınlanan programın finalini izleyenler arasında sosyal mesafe kuralı hiçe sayılırken, maske takılmadığı görülmüş ve büyük tepki toplamıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Survivor finaline ilişkin görüntüleri paylaşarak, "SURVIVOR 2020 FİNAL programında, COVID-19 tedbirlerine uyulmaması tepkilere yol açtı. Tepkiler haklı. Düğün yeri, pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dâhil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı" yorumunda bulundu.

Acun Ilıcalı'dan Sağlık  Bakanı Koca'nın eleştirisine cevap

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Sağlık Bakanı Koca'nın eleştirisine cevap verdi. Ilıcalı, 'İstenmeyen bir durum oldu' dedi.

Editör: TE Bilişim