Gazete Emek- Bartın'da, MHP'nin Ankara'daki toplantısına giden partililerin bulunduğu midibüsün devrilmesi sonucu Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ve Murat Sevilmiş hayatını yitirirken, 17 kişi yaralandı.

Ajansların haberine göre, MHP'nin Ankara Bölge İstişare Toplantısı için Bartın'dan hareket eden Ramazan Duduoğlu idaresindeki 74 AJ 900 plakalı midibüs, Bartın-Ankara karayolu Esenyurt mevkiinde kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulanslar sevk edildi.



BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI İLE BİR PARTİLİ HAYATINI KAYBETTİ

Kent merkezine 10 km uzaklıkta meydana gelen kazada, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç ile partili Murat Sevilmiş hayatını kaybetti. Midibüs içerisinde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik'in de aralarında bulunduğu 17 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavileri süren yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu, Belediye Başkanı Cemal Akın'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim