Gazete Emek- Her yıl yüzlerce bebek internet siteleri aracılığıyla tanıştığı erkeklerle beraber olarak hamile kalan kadınlar tarafından dünyaya getiriliyor.


Ellison da ‘Joe Donor’ adıyla tanınan (donor, İngilizce bağışçı demek) Amerikalı işadamıyla sanal ortamda tanıştı, anlaştı ve Norwich’teki evine davet etti. Ancak ilk denemede hamile kalmadı.

 

Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Mısırlı ‘milyarder’ dolandırıcı çıktı

ANLAŞTIKLARINDA ERKEK ARKADAŞI VARDI

Aslında o dönemde Ellison’ın bir erkek arkadaşı vardı; bebekleri olmuyordu. Daha önceki ilişkisinden üç yaşında bir kızı bulunan Ellison’un erkek arkadaşının sperm sayısı düştüktü.

‘Doğal döllenme’ diye nitelendirilen yöntemin tüp bebek kliniklerinden daha ucuz olduğunu ve hamile kalma şansının üç kat fazla olduğunu bilen Ellison, Joe’yu bir ay sonra tekrar çağırdı. Bu kez istenen oldu.

İkinci denemeden sonra hamilelik oluşunca çift çok sevindi. Üç hafta sonra Ellison’ın kanaması başladı. Bebek haberini alınca sevinçten havalara uçan erkek arkadaşı zamanla bu durumla psikolojik olarak baş edemedi ve evden ayrıldı.

Ellison’ın kanaması geçti, hamilelik normal seyrindeydi ancak ilişkileri yara almıştı. Erkek arkadaşı geri dönmedi; ayrıldılar. Joe ise kanaması olduğunu duyunca çok üzüldüğünü ifade ederek yardıma koştu. Ve, bu büyük bir aşkın başlangıcı oldu.

Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı Pride tişörtü giydiği için hakkında linç kampanyası başlatıldı


DÜĞÜN KISITLAMALAR KALKINCA


Bebeği ekimde doğacak Ellison’ın tek sevindiği, kutlayacağı şey bu değil. Ellison, şubat ayından beri Joe’yla yakınlaştı ve birbirine aşık oldu. Bununla da kalmayıp evlenmeye ve bebeklerini karı-koca olarak büyütmeye karar verdiler.

Salgın nedeniyle düğünler için geçerli kısıtlamalar kalkınca evlenip Galler’e yerleşeceklerini anlatan Ellison şunları söyledi: “Eve ilk geldiğinde yüzüne bile bakamadım. 10 dakika sonra yataktaydık. 20 dakika sonra da evden çıktı gitti. O zaman erkek arkadaşımda bir kıskançlık belirtisi yoktu ama sonra kanama olunca işler ters gitti. Ayrılmamızın nedeninin Joe olduğunu sanmıyorum. Çok büyük bir parti istemiyoruz. Ama elbette kutlamak isteriz. Bu işe kalkışırken böyle bir şey olacağı aklımın ucundan geçmezdi. Sanki birbirimizi yıllardır tanıyor gibiyiz. Çok iyi vakit geçiriyoruz ve güzel bir aile olmayı ümit ediyoruz. Joe bundan böyle kadınlarla birlikte olarak sperm bağışı yapmayacak. Yani doğal döllenme işine son verdi. Ben söylemeden kendi aldı bu kararı. Ama sperm bankalarına bağış yapmaya devam edecek.”

Çocukların istismarı resmettiği davada anne ve üvey baba tahliye edildi! 



Arjantin ve Yeni Zelanda dahil birçok ülkede yaşadıktan sonra Britanya’ya yerleşen Joe’nun spermleriyle bugüne kadar 150 çocuk dünyaya gelmiş.

‘Müşterileri’ne kat ettiği yolu hesaplayarak masraf belirlediğini anlatan Joe çocuk sahibi olmak isteyenlere yardım etmekten çok memnun olduğunu, genellikle Facebook üzerinden anlaşma yaptığını, bunda bir yanlışlık görmediğini ifade etti. Ve fakat artık Ellison’la mutlu bir yuvanın hayalini kurduğunu!



Kaynak: Diken

Editör: TE Bilişim