Gazete Emek- Beyoğlu’nda 5 katlı bir binanın 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle şu ana dek dört kişi yaşamını yitirdi.

İstanbul Beyoğlu’nda 5 katlı bir binada yangın çıktı.

Asmalı Mescit Mahallesi Şehbender Sokak’taki tarihi binanın üst katlarındaki yangının nedeni henüz belirlenebilmiş değ,il.

Yangında dört kişi hayatını kaybetti, iki kişi de yaralı olarak kurtarıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelerek yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, içeride mahsur kalanları dışarı çıkardı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri, yanan binada mahsur kalan başka kişilerin olduğu iddiası üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli, yangın faciasının yaşandığı sokakta incelemelerde bulundu.

"7 KİŞİDEN 4'Ü VEFAT ETTİ, 1 YARALIMIZ VAR 2 ARKADAŞ KURTULMUŞ"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan basın mensuplarına Gazetecilere açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "7 genç kardeşimizin kaldığı bir dairede yangın çıkmış. Sebebini arkadaşlar araştırıyor, teknik rapor çıktıktan sonra belli olacak. Sobadan mı elektrik kontağından mı çıktığı anlaşılacak. 7 kişiden 4'ü vefat etti, 1 yaralımız var. 2 arkadaş kurtulmuş durumda. Başımız sağ olsun. İçi boş bir bina, film çekimleri için kullanılıyormuş zaman zaman" ifadelerini kullandı.

VALİLİKTEN KUNDAKLAMA AÇIKLAMASI

Öte yandan, İstanbul Valiliği İstanbul Valiliği, Beyoğlu'nda 4 kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı yangınla ilgili kundaklama şüphesi bulunan bir şüphelinin Hatay'da yakalandığını bildirdi.

Editör: TE Bilişim