Gazete Emek- Beyoğlu'nda 4 kişinin öldüğü yangınla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Hakimlik şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi. 

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde dün meydana gelen ve 4 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı yangına ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Beyoğlu’ndaki 5 katlı bir binada dün meydana gelen yangının ardından başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında aynı evde yaşayan ve dün öğle saatlerinde uçakla Hatay’a gittiği belirlenen Özkan E. kundaklama şüphesiyle gözaltına alınarak İstanbul’a getirildi. Şüphelinin amcası olduğu belirtilen Yusuf E. de gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Özkan E’nin emniyetteki ifadesinde ise suçunu itiraf ettiği öne sürüldü. Özkan E’nin ifadesinde aynı evde yaşadığı Ramazan D. ile problemler yaşadığını, olayın yaşandığı sabah işten döndüğünde eşyalarının çöpe atıldığını görmesi üzerine gazete parçalarını tutuşturarak Ramazan D’nin yattığı yere attığını anlattığı iddia edildi.

İşlemlerin tamamlanana şüpheliler ardından adliyeye götürüldü. Savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen Yusuf E. ve Özkan E. tutuklandı. 

Kaynak: Duvar

Editör: TE Bilişim