Gazete Emek- Armağan Çağlayan'ın Youtube'daki Gör Beni programına katılan Arınç, "Kırgın mısınız" sorusunu, "Kırgınım ve üzgünüm. Sonu böyle olmamalıydı. Ben hep zaferleri AK Parti'de gördüm. Milli Selamet, Fazilet, Refah dönemlerimiz çileli dönemlerimizdi. Dört ellimizle sarılır ve siyaset yapardık. İğne ile kuyu kaza kaza biz sadece iktidar ortağı olabildik. Ancak AK Parti'de bütün kapılar açıldı. Millet gürül gürül AK Parti'ye geldi. Ekonomi müthiş, 6 sıfırı atacak durumdayız... AB sürecinde başarılıyız, istihdam almış başını gitmiş. Meclis Başkanı olarak gidilmeyen ülkelere gittim, muhteşem karşılamalar... Ben bunları gördükten sonra yine AK Parti'nin başarılı olmasını isteyeceğim, bu işin sonu böyle olmamalı, böyle bitmemeli" diye konuştu.
 

Erken seçim anketi: Erdoğan, olası tüm adaylar karşısında kaybediyor



Arınç, Sedat Peker'e göndermede bulunarak, "Birileri cebime ayda 10 bin dolar koymuyor" ifadelerini kullandı. Arınç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker hakkında "Bir siyasetçiye ayda 10 bin dolar veriyor" sözlerine atıfta bulunarak skandalı yeniden gündeme taşıdı. "Ben şu anda hiç bir resmi sıfatı olmayan biriyim. Fiilen yaptığım iş arabuluculuk. İhtiyari ve resmi arabuluculuk yapıyorum, paramı oradan kazanıyorum" diyen Arınç, "Benim hanlarım, hamamlarım yok. Birileri cebime ayda 10 bin dolar koymuyor. Biz böyle siyaset yaptık. Bu yüzden hamdolsun emekli maaşımızla geçiniyoruz, o da bize bal gibi yetiyor" diye konuştu.

"Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'na alternatif olarak 'Sol İttifak' kuruluyor" iddiası


'BENİ YOK SAYMAYA VE LEKELEMEYE ÇALIŞTILAR'

Cumhuriyet'in aktardığı habere göre Arınç, bazı siyasetçi ve yazarların kendisini yok saymaya ve lekelemeye çalıştığını savunarak şunları söyledi:

"Şahsıma yapılanlardan kırgın ve üzgünüm. Sayın Erdoğan'la sınırlı değil. Bazı gazetelerde bazı yazarlar ve bazı siyasiler şunlar veya bunlar... Beni yok saymaya ve lekelemeye çalıştılar. Beni bu partiden ve Sayın Erdoğan'ın yanından uzaklaştırmaya çalıştılar. Bana iftira attılar. Yalnızlaştırmak istediler ama ben de kurt bir siyasetçiyim nerede ne yapacağımı bilirim. Bunların hepsi perişan ama ben milletin kalbinde yer attım yer attım, Türkiye'nin neresine gitsem bana vicdanlısın diyorlar, bu bana yeter."

Editör: TE Bilişim