Gazete Emek- Diyarbakır’ın Dicle ilçesine bağlı Kelekçi Mahallesi’nde yaşayan Çiçek Ailesi’nin çocukları Miraç’ın, dün evinin önünde oynarken kaybolduğu belirtildi. Ailenin arama çalışmaları sonuç vermeyince resmi kurumlardan yardım talep edildi.

“OĞLUMUN BULUNDUĞU YALAN”
 

4 yaşındaki Miraç’ın annesi Firdevs Çiçek, çocuğunun bulunmadığını ve arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarına devam etmesi için çağrıda bulundu. Çiçek, “Çocuğum önceki gün akşam üzeri saat 17.00 civarı kapının önünde kuzenleriyle oynuyordu. Kardeşi ve kuzeni su içmeye geldi kapının önüne, su verdim onlara daha sonra Miraç nerede dedim, kapının önünde oynuyor dedi. Onların yanına gittim yalnız kalmasınlar diye, Miraç’ın nerede olduğunu sordum bilmiyoruz dediler. Sağa sola bakmaya başladım, hiçbir yerde bulamadım. Her yere baktım bulamadım Miraç’ımı. Miraç’ım hiçbir şekilde bulunmadı, hepsi yalan, bulamıyoruz onu. Herkese çağrım var Allah rızası için duyan gören kim varsa, benim oğlumu bulsunlar. Bayram günü saat 17.00’dan sonra hiç görmedim. Kim ne biliyorsa söylesin, lütfen oğlumu bulun. Durmasınlar, ara vermeden arasınlar bir yerde bulup getirsinler” dedi.

KÖYÜN DIŞINDA BAYGIN HALDE BULUNDU

Anadolu Ajansı’nın ve Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre köyün dışında baygın halde bulunan Miraç hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır’da bulunan Gazeteci Ferit Aslan ise çocuğun daha bulunmadığını öne sürdü.

Editör: TE Bilişim