Gazete Emek- CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, Saray'da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüştüğü ileri sürülen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce konusuna ilişkin "Senaryosunun Saray'da yazıldığı belli olan kumpasın açık hedefi CHP'dir." dedi.

CHP sözcüsü Faik Öztrak, CHP MYK toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Faik Öztrak'ın açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

MYK toplantımız devam ediyor. Toplantımızda ülkemizin gerçek gündemi olan ekonomik kriz ve Saray'ın karartmak için partimize yönelik başlattığı operasyon vardı.

Saray'daki kibirli kişinin derdinin ne olduğu kendisinin yaptığı açıklamalardan belli oluyor. Neden genel başkanımıza çek git diyor? Çünkü tek adam rejiminin önündeki engellerden biri partimizdir. Aynı yerden hazırlanmış metinler üzerinden koparılan bu senkronize yayın çılgınlığını Barış Pınarı Harekatı'nda görmedik.

KUMPAS MEDYA AKTÖRLERİ ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLÜYOR

Kibirli kişi dayanamadı İzmir'de sahneye çıktı. Kumar masasında pey sürer gibi bu ülkenin cumhurbaşkanlığı makamını ortaya koydu. Saray medyasının genel başkanımızın söylemini çarpıtarak köpürttüğü, hiçbir zaman söylemediği 'biliyorum ama söylemem' sözünü kullandı.

Genel başkanımız aynı gün İzmir'de çıktı kumpasın kime yapıldığını anlatıp hodriyehodri dedi.

Bu haberi yayan bu kumpasın bir unsuru. Dolayısıyla ne olacak ne biSaray’da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğü iddia açıktecek biz de bu kumpas çerçevesinde neler oluyor bunu takip ediyoruz. 

Senaryosunun Saray'da yazıldığı belli olan kumpasın açık hedefi CHP'dir. 

Genel Başkanımızın sözlerinin uyarılarının haklılığı bir defa daha ortaya çıkmıştır. CHP'ye kurulan kumpası sukünetle, parti içi hukukla çözmeye kararlıyız.

Bu kumpas kimin değrimenine su taşımaktadır. Adres bellidir. Kim CHP'nin karışmasını istediyse, çek git diyecek kadar gözünü kararttıysa bu kumpas onun değirmenine su taşımaktadır.

'CHP'DE ÇETE YOK'

İki amacı vardır. Milletin aş iş sorununu gizlemek. Milletin amacı haline gelen CHP'ye itibar suikasti yapmaktır.

Kimse kendine siyasi rant devşirme fırsatçılığına girmemelidir. Çeteler tek adam yönetimini sever. CHP'de çete olmaz.

Kumpas CHP'ye kurulmuştur. Bunu bir olarak berataraf edeceğiz. Bu kumpasa cevabı milletimiz sandıkta verecektir. 

Sayın Muharrem İnce ile ilgili iddiaların gündeme gelmesinin üzerinden 3 gün daha geçmedi. Hiçbir arkadaşımızla ilgili açıklama yapmadık. Hiçbir arkadaşımızın savunmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz. 

Disiplin sürecinin başlatılıp başlatılmayacağı bugünkü MYK'nın gündemi değildi.

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim