Gazete Emek- Çorum'un Alaca ilçesinde Servet B. isimli erkek, oğlu ile kavga ettikleri iddiasıyla tartıştığı 8'inci sınıf öğrencisi Tunç T. (14) ve Kaan T.’yi (14) okul servisinde tabancayla vurdu. Çocuklar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Servet B. gözaltına alındı.

Olay, saat 07.30 sıralarında Alaca ilçesi İmat köyünde meydana geldi. Köyün eski muhtarı Servet B., oğlu Z.B. ile tartıştığını iddia ettiği Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi'nin bindiği okul servisini yolda durdurdu. Çocuklara peşi peşe ateş eden Servet B., olay yerinden kaçarken, yaralanan çocuklar çağırılan ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

2021 Newroz programı açıklandı

Ancak Tunç Taşar ile Kaan Hakverdi, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Servet B. jandarma ekipleri tarafından  olayda kullandığı silahla yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan Servet B. ile öldürdüğü çocukların aileleri arasında daha önce de tartışma olduğu ve bu nedenle davalık oldukları belirtildi. Servet B.’nin ismi açıklanmayan eşinin de kocasının öldürdüğü 2 çocuğu olaydan önce azarladığı iddiasıyla, olayla ilgili soruşturma kapsamında jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, yeni bir olay yaşanmaması için köyde güvenlik önlemi alırken, Servet B.’nin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Artı Gerçek 

Editör: TE Bilişim