Gazete Emek-Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kadro isteyen bir işçi arasında ilginç bir diyalog yaşandı. 

Erdoğan, katıldığı bir organizasyonda kendisinden kadro isteyen işçiye 'Ne kadrosu yahu, çalışıyorsunuz işte' yanıtını verdi.

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir organizasyon esnasında yanına gelen ve kadro isteyen işçilerden birine "Ne kadrosu yahu, çalışıyorsunuz işte" yanıtını verdi.

Taşeron çalışma ve taşeron işçilere kadro verilmesi tartışmaları, emekçilerin son günlerde en önemli gündemlerinden biri. AKP, 695-696 sayılı KHK ile konuya düzenleme getirdiğini iddia etse de taşeron olarak çalışan işçiler durumdan memnun değil.


'NE KADROSU YAHU, ÇALIŞIYORSUNUZ İŞTE!'

AKP Hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da her fırsatta taşeron çalışan işçilere kadro vereceklerini dillendirseler de Erdoğan'ın katıldığı bir organizasyonda bu talebini kendisine ileten emekçilere bakışı ve verdiği yanıt icraatta öyle olmadığının göstergesi gibi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine sevgisini ifade eden kalabalığın içerisinden yürürken o esnada yanına yaklaşan ve "KİT'lere kadro, şeker fabrikalarına kadro cumhurbaşkanım" diye seslenen bir yurttaşa "Ne kadrosu yahu, çalışıyorsunuz işte" yanıtını verdi. 

Kaynak: Evrensel

Editör: TE Bilişim