Gazete Emek-Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videosunda AKP yöneticilerine seslendi. Davutoğlu, "Bizim gördüğümüz yanlışları vicdanen gören ama susan AK Partili kardeşlerime, AK Partili yöneticilere sesleniyorum. İnsan onuruna sahip çıkın ve gönlünüzden geçen neyse ifade etmekten korkmayın. Biz korkmadık ne düşünüyorsak onu söyledik ne söylediysek onun gereğini yaptık." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, AKP yöneticilerine seslenerek "İnsan onuruna sahip çıkın, korkmayın" dedi. Davutoğlu sosyal medya hesabı Twitter'dan bir video paylaştı. "Bizim gördüğümüz yanlışları vicdanen gören ama susan AK Partili kardeşlerime, AK Partili yöneticilere sesleniyorum. İnsan onuruna sahip çıkın ve gönlünüzden geçen neyse ifade etmekten korkmayın. Biz korkmadık ne düşünüyorsak onu söyledik ne söylediysek onun gereğini yaptık." notuyla paylaştığı videosunda şunları söyledi.

"DÜŞÜNCEYİ CEZALANDIRDIĞINIZDA İNSAN ONURUNU YOK EDERSİNİZ"

"Düşüncesini ifade eden iradesini ortaya koyan herkesin hain ilan edildiği terörist olarak yaftaladığı bir yerde, en ağır hükümlerle cezalandırıldığı bir yerde insan onurundan bahsedilebilir mi? Düşünceyi cezalandırdığınız zaman insan onurunu yok edersiniz. İktidar partisinin bile mensupları kapalı kapıların ardında veya yalnız kaldıklarında 'durum çok vahim' deyip sonra altın bir dönemden bahsediyorlarsa insan onurunun bittiği yer odur.

"ONURUNUZA SAYGI DUYUP AYAĞA KALKIN"

Riyakarlık insan onurunu öldürür. Bizim gördüğümüz yanlışları vicdanen gören ama susan AK Partili kardeşlerime, AK Parti yöneticilerine sesleniyorum. İnsan onuruna sahip çıkın ve gönlünüzden geçen neyse ifade etmekten korkmayın artık. Onurunuza saygı duyup ayağa kalkın. İşte bu onur için ayağa kalkan kadrolar burada. Biz korkmadık, yılmadık. Ne düşünüyorsak onu söyledik. Ne söylüyorsak onun gereğini yaptık. "

​​​​​​Kaynak: Artı Gerçek 

Editör: TE Bilişim