Gazete Emek-  Cezaevi kelimesini ağzıma almak istemediğini bu nedenle 'cezaevi'nden "Maldivler" olarak bahsettiği belirten Deniz Seki, “O kadar bana layık olmayan şeyler yaşadım ki… Çok doğru tespit. Ahmet Kaya’nın ne demek istediğini, neler yaşadığını o dönem anladım zaten. ‘Nereden Bileceksiniz?’ şarkısı ben Maldivler’deyken (o kelimeyi ağzıma almıyorum, oraya Maldivler diyorum ben) “Sanki bu şarkı benim için yazılmış gibi, keşke bunu ben yazmış olsaydım” diyordum. Eşi Gülten Kaya’dan izin aldım, sağ olsun o da beni severmiş. Kırmadı…” diye konuştu.

'ERKEK OLSAM DENİZ SEKİ'YE AŞIK OLURDUM'

Posta gazetesinden Oya Çınar’a konuşan Seki, “Sizin durumunuzdaki kadınlar erkeklerin gözünü korkutabilir biraz. Zor olacağını düşünebilirler. Siz erkek olsanız kendinize yaklaşmaktan korkar mıydınız” sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Asla korkmazdım. Dünyanın en güzel kadını Deniz. Ona aşık olurdum ben yaaa! Çok ciddiyim, ben olsam kendime aşık olurdum. Kimse kusura bakmasın, hiç egom yoktur ama bu konuda tevazu göstermeyeceğim. Bunu söylemek zorundayım. Ben bir erkek olsam Deniz Seki’ye aşık olurdum.”

Çocuk sahibi olmak için "treni kaçırdığını" düşünen Deniz Seki, günümüzde evliliklerin kısa sürdüğünü, kendisinin kısa süren bir evlilik yaşamak istemediğini şu sözlerle anlattı:

"Ben yaşsız bir kadınım, asla yaşlanmayacağım. Yine çok güzel bir kadın olacağım. Nebahat Çehre ne ise Ajda Pekkan ne ise işte ben de öyle olacağım. Bir de anne olmayı çok istiyordum ama zannediyorum ben anne olamayacağım.

Tren kaçıyor… Bir de anne olacaksam o çocuğun mutlaka babasıyla da birlikte büyümesini isterim. Yalnız anne olmayı kabul etmiyorum.

Her şey ortada. Etrafımızda hiç mutlu evlilik var mı? Evlilikler yürümüyor. Ben de iki yıl sonra boşanacağım bir evlilik yapmayı istemiyorum.

Yook beee! Nasıl bilemezsiniz? Allah aşkına! Ben bir aşk kadınıyım. Herkes bilir. Şimdi artık kadınlar çok tehlikeli, erkekler değil. Ne demek istediğimi anladın mı?"

Kaynak: Posta

Editör: TE Bilişim