Gazete Emek - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da yaptığı konuşmada meydanda toplananların sayısına ilişkin "Az önce emniyetin verdiği resmi rakama göre şu anda burada 110 bin kişi var. Bu bir rekor. İşte bu Türkiye'nin en önemli lokomotiflerinden biri de Şanlıurfa'dır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abide Kavşağı'nda, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.

Bu bir rekor"

Erdoğan, toplu açılış töreninin düzenlendiği meydandaki kişi sayısına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Az önce emniyetin verdiği resmi rakama göre şu anda burada 110 bin kişi var. Bu bir rekor. İşte bu Türkiye'nin en önemli lokomotiflerinden biri de Şanlıurfa'dır. Nemrut'u kendi ateşinde boğan, dünyanın en büyük kalkınma projesi GAP'ın şehri Şanlıurfa inşalla Türkiye Yüzyılı'nın da yıldızı olacaktır. Şanlıurfa, geçmişisin şanlı temsilcisi, geleceğimizin teminatı giderek yerini daha da güçlendiriyor."

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na "Sen de Şanlıurfa'da bizi izle" demişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki günlerde kendisine "3 Aralık'ı bekle. Gel, izle ve göre" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na "Sen de Şanlıurfa'da bizi izle" diyerek yanıt vermişti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa mitingine katılan şarkıcı İbrahim Tatlıses, sahnede"Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım..."  ifadelerini kullandı. Ayrıca Tatlıses, Erdoğan'a "Ben sizin dostunuz muyum?" diye sordu.

İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Şanlıurfa'daki Abide Kavşağı'nda, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katıldı.

Sahneye çıkan Tatlıses, "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Cumhurbaşkanımız nereye biz oraya. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım..." dedi. Tatlıses, "Haydi Söyle" şarkısını söyledi. Tatlıses, Erdoğan'a "Ben sizin dostunuz muyum?" diye sordu.

Erdoğan ise "Eyvallah" diyerek yanıt verdi.

Editör: TE Bilişim