Gazete Emek- Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Beştepe görüştüğünü iddia etti.

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında konuşan Yarkadaş, Erdoğan ve Soylu'nun pazar günü bir araya geldiğini ve görüşmenin 1,5 saatlik sürdüğünü iddia etti.

"Muhtemelen işimi kaybedeceğim, başıma bela alacağım" diyerek soruşturma başlatan savcı hakkında jet hızıyla soruşturma!

“Kamuoyu günlerdir Süleyman Soylu ne yapacak, Recep Tayyip Erdoğan acaba nasıl bir tavır gösterecek diye merak ediyordu. Ben bugün biraz AKP kulislerinde dolaştım ve önemli bir bilgiye ulaştım” diye Yarkadaş'ın açıklamaları şöyle:

AİHM, Deniz Naki davasında Türkiye'yi mahkum etti

SOYLU, PAZAR GÜNÜ ANKARA'YA ÇAĞRILDI

 Recep Tayyip Erdoğan pazar akşamı Marmaris'ten, tatilden Ankara'ya dönüyor. Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, o da Ankara'ya dönüyor. Süleyman Soylu da pazar günü Ankara'ya, Külliye'ye çağırılıyor. Tayyip Erdoğan, Özel Kalem Müdürü ve büyükelçi Hasan Doğan ve Süleyman Soylu, AKP kulislerinden aldığım bilgiye göre yaklaşık 1,5 saat yüz yüze görüşüyorlar.

CV'sine "Anadil Kürtçe" yazdığı için işe alınmadı

SOYLU, PEKER'İN İDDİALARINA İLİŞKİN DÜŞÜNCELERİNİ DİLE GETİRDİ

 Süleyman Soylu, konuya ilişkin Sedat Peker'in iddiaları ve yarattığı gündeme ilişkin düşüncelerini dile getiriyor. Çok ayrıntı tabi öğrenemedim. Fakat Süleyman Soylu, Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından ertesi sabah Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sedat Peker, Hadi Özışık ile olan görüntülü 'Süleyman Soylu' görüşmesini ifşa etti

ERDOĞAN, SOYLU'YA DESTEK KONUŞMASI YAPACAK

Akşam saatinde yapılan o görüşmenin ardından Süleyman Soylu'nun danışmanı Ali Faik Hacıoğlu da bir açıklama yaptı. “Arabam 1,5 milyonluk değil, 877 bin lira” diye. Yarın da Tayyip Erdoğan grup konuşmasında Süleyman Soylu'ya destek veren bir konuşma yapacak.

Sıfır araçlarda yaşanan çip krizi ile gözler ikinci el araba piyasasına döndü: Yüzde 23 düştü

Kaynak: Duvar 

Editör: TE Bilişim