Gazete Emek-  AKP Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'de 'açız' diyenlerin hiç kimsenin aç olmadığını öne sürerek "Zaten aç olan 'açım' diye bağırmaz. 'Açım' diyen insan bugün bu işin sömürüsünü yapan insandır, işi politize etmeye çalışan insanlardır” şeklinde konuştu.

TFF, seyircilerin stadyumlara giriş şartlarını açıkladı


AKP Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay, Habertürk'te Afşin Yurdakul’un sunduğu programa konuk oldu. Ülkedeki mülteci konusunun tartışıldığı programda Aktay, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aktay, Türkiye’de ‘açız’ diyenlerin hiç kimsenin aç olmadığını, bu işin sömürüsünü yaptığını öne sürdü.
 

Ankara’da Kürt aileye ırkçı saldırı: Kadın ve çocukları mahalleden çıkarıldı


‘SURİYE POLİTİKASINDA NE YAPILDIYSA DOĞRUDUR, HEPSİNİN ARKASINDA DURUYORUM’

Geçtiğimiz günlerde “Çok önemli bazı yerlerden Suriyelileri bir çekin, Suriyeliler bir gitsin ülke ekonomisi çöker” açıklaması yapan Aktay, AKP iktidarının Suriye politikasını ‘beğendiğini’ ifade ederek “Ben genelde Ak Partiliyim. AK Parti içinde bir neferim şu anda sadece. Burada AK Parti’nin içerisinde ben bir söylem değişikliği görmüyorum açıkçası. Öyle bir söylem değişikliği yok. Biz baştan itibaren Türkiye’de ne yapıldıysa Suriye politikasında doğrudur. Ben şahsen hepsinin arkasında duruyorum" şeklinde konuştu.





Kaynak: Kronos


Editör: TE Bilişim