Gazete Emek- Halkların Demokratik Partisi (HDP) önceki dönem Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, seçimlere ilişkin twitter hesabı üzerinden mesaj gönderdi. Herkesi sandık başına gitmeye çağıran Yüksekdağ, "Pazar günü bizim için de gidin sandıklara" dedi. Yüksekdağ, 2 dönem vekil seçildiği Van'a da özel çağrı yaptı. 

Yüksekdağ'ın gönderdiği mesaj şöyle: "Pazar günü bizim için de gidin sandıklara. Toprağın altından çıkan tohum gibi; çiçeğe, başağa, hasata dönüşeceğini bilerek acının, kahrın ve hasretin, bizim için de dostlara selam edin.

Halklarımızın emeği, hakkı, iradesi, zindanlarda ve dışarıda büyüyen direnişi için verilen her bir oya sahip çıkın. Sandıklarda da faşizme karşı onurumuz, özgürlüğümüz ve geleceğimiz için inatla, dirençle omuz omuza durmaya çağırıyorum büyük insanlığın çocuklarını. 

İki kez vekil seçildiğim ama bir tam dönem bile vekillik yapamadığım Van’a özel selamlar. Kazanacağımıza eminim. Ama büyük kazanmalıyız. Bizden çalıp kaybettirdiklerinin hesabı da büyük olmalı. Vicdanı, hakkaniyet duygusu güçlü Van halkının gerekeni yapacağına inanıyorum."

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim