Gazete Emek- Galatasaray 'daki kötü gidişin faturası Fatih Terim'e çıktı. Sarı kırmızılı takımda başkan Burak Elmas, bugün tecrübeli teknik adamla NEF Stadı'nda 20 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi. Yönetimden bazı isimler Terim'in ayrılmasını isterken Burak Elmas sezon sonuna kadar kalmasını istiyordu. Ancak alınan karar doğrultusunda Fatih Terim'le Galatasaray'ın yolları bir kez daha ayrılmış oldu. Tecrübeli teknik adam Burak Elmas'la yaptığı görüşme sonrasında stattan ayrıldı.

"Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında tepki çeken Fenerbahçe sorusu: Taraftarlardan dava hazırlığı

2017'DE GELMİŞTİ 

Tecrübeli teknik adam Galatasaray'daki 4. dönemi 21 Aralık 2017'de attığı "Nerede kalmıştık" tweetiyle yeniden başlatmıştı. Sarı kırmızılı takım o sezon şampiyonluğu elde etmişti. 2018-19 sezonunu da Terim yönetiminde şampiyonlukla tamamlayan Cim Bom, geçen sezon averaj nedeniyle birinciliği Beşiktaş 'a kaptırmıştı.

GENÇLİK OPERASYONU YARIDA KALDI 

Bu sezon yeni başkan Burak Elmas ile birlikte gençlik operasyonuna giren ve kurduğu kadroda genç futbolculara ağırlık veren Terim'in planı istediği gibi gitmedi. Ligin 20. haftası sonunda Galatasaray, 27 puanla 12. sırada yer aldı. Terim yönetimindeki Aslan, bu sezon 7 galibiyet elde ederken, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Metaverse arsaları, Sahibinden sitesi üzerinden satışa çıkarıldı 

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ 

Son olarak NEF Stadı'nda oynanan Giresunspor karşılaşmasını da sahasında kaybeden Cim Bom'da taraftarlar "Yönetim istifa" tepkileri, Fatih Terim'in sonunu hazırlamış oldu.



 

Kaynak: Fanatik
 

Editör: TE Bilişim