Gazete Emek- Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’ın AKP’li kadınlara yönelik ağır ifadeleri tepkilere neden oldu. İstanbul Sözleşmesi ile ilgili yazısında kadınlar için “Fahişe” diyen Dilipak’a AKP’nin kurucularından Ayşe Böhürler sert tepki gösterdi.

“BU FAHİŞELERE VE ONLARIN TÜREVLERİNE…”

Dilipak yazısında tonu daha da artırıp “fahişe” ifadesini kullandı:

“AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil 
Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!”

“KADEM BİR, FATMA ŞAHİN İKİ…”

İstanbul Sözleşmesi için eski Aile Bakanı Fatma Şahin ve yönetim kurulunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın da bulunduğu KADEM’i suçlayan Dilipak, yazısına şöyle devam etti:

“Bu felaketin sorumluları arasında en önemli isim olarak karşımıza hep Fatma Şahin çıkıyor. Şahin hâlâ bu yönde genelgeler yayınlıyor. Toplumdaki öfke konusunda sanırım bilgi sahibi değil. KADEM bir, Fatma Şahin iki. KADEM aile ile yakın ilişkisi sebebi ile daha öncelikli olarak akla geliyor.

Geçen süreçte, bu fitne hareketi, milletvekilleri, bakanlar, valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, merkez ve taşradaki hemen hemen kamu bürokrasisi ve işadamlarının hemen hepsinin aile ve çocuklarını kendi içine çekti ve bu çevrelerin kafaları bu cehennemde formatlandı.”

Kaynak: Dokzu8HABER

Editör: TE Bilişim