Gazete Emek- Hatay'ın İskenderun ilçe merkezinde nedeni henüz belirlenemeyen bir patlama meydana geldi, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Fener Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Cadde, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Patlamanın nedeniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 

VALİDEN AÇIKLAMA

Hatay Valisi Rahmi Doğan patlamaya ilişkin bir açıklama yaptı.

Fransa'dan Türkiye'deki vatandaşlarına 'saldırı' uyarısı: Açık alanlardan uzak durun

Doğan şu ifadeleri kullandı: 

"Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun'da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir. Kamuoyu bilgilendirilecektir."

SOYLU'DAN AÇIKLAMA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde jandarma uygulama noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir asker yaralandı. Polis ekiplerinin takip ettiği araçta bulunanlarla yaşanan çatışma sırasında bir kişinin üzerindeki bombayı patlattığı öğrenildi. Hatay Valisi, can kaybının olmadığını belirtirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı ilk açıklama, "Hikayesini anlatacağız" dedi.

Erdoğan Fransız malları için boykot çağrısı yaptı! Fransa ürünlerinin listeleri paylaşıldı: Peugeot, Renault, Citroen...

SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMA: HİKAYESİNİ ANLATACAĞIZ

İçişleri Bakanı Süeyman Soylu, sosyal medya hesabından patlamaya ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Soylu, "İkisi de elde. Hikayesini anlatacağız" dedi.

ABD'DEN SALDIRI UYARISI GELMİŞTİ

ABD Ankara Büyükelçiliği Türkiye'de saldırı ihtimali nedeniyle tüm vize işlemlerini askıya almış, vatandaşlarını uyaran Büyükelçilik, "AVM'lerden ve kalabalık yerlerden uzak durun" demişti.

PATLAMADAN FOTOĞRAFLAR

Editör: TE Bilişim