Gazete Emek- Ankara'da İdlib krizi ile ilgili olağanüstü hareketlilik yaşandı. CHP ve Saray'ın İdlb krizine yönelik olağanüstü toplandığı bildirildi

Suriye'den gelen haberler üzerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olağanüstü toplantı kararı aldı.

Öte yandan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Saray'da acil bir güvenlik toplantısı yapıldığı kaydedildi.
 
Posta gazetesi Ankara temsilcisi Hakan Çelik: İdlib'den sıcak haberler geliyor

"Masada Türkiye-Rusya görüşmeleri sonuçsuz kaldı. Moskova hava sahasını açmadı. Rus savaş uçakları ve onların koruması altındaki Şam rejim güçleri çok şiddetli blok saldırılar düzenliyor. İdlib'den den sıcak haberler geliyor. Ankara'da olağanüstü toplantı var."

YANDAŞ GAZETECİ 'ŞEHİTLER VAR' DEDİ

İdlib'de TSK'ye yönelik saldırı iddialarıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül 'şehitler var' dedi.

Karagül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
"Şehitlerimiz var. Acımız çok büyük. Öfkemiz çok büyük. Artık mesele İdlib’le sınırlı değil. Asla değil. Olamaz ve olmayacak da. Lazkiye’den Kamışlıya her yer hedeftir. Şam Dükalığı’na çok acı bir ders şart! Ve bu ders verilecek. Allah ülkemzi, milletimizi, askerimizi korusun, güç versin. Bu ülke bunun bedelini çok ağır şekilde ödetecek. Bu ülke, bu millet, bu ordu tam bin yıldır bu coğrafyada savaşıyor. Nasıl hesap soracağını bütün dünya görecek."

Kaynak: Birgün

Editör: TE Bilişim