Gazete Emek- Seçime saatler kala AKP’ye yakın bir yerel haber sitesi tarafından HDP’nin Kars’ta Cumhur İttifakını destekleyeceği iddia edildi. 

Seçim sonuçlarının merak edildiği iller arasında olan Kars’ta yerel bir haber sitesi olan Kars Haber, seçime bir gün kala HDP ile ilgili yalan haber yaptı.


Kars Haber adındaki yerel haber sitesi, HDP’nin güçlü olduğu ve bütün partilerin AKP lehine çekildiği Kars’ta HDP’nin Kars’ta Cumhur İttifakını destekleyeceğine dair yalan haber yaptı.

Seçime saatler kala KARS HABER isimli bir sosyal medya hesabı HDP’nin Kars’ta Cumhur İttifakını destekleyeceğini belirten bir paylaşım yaptı. Paylaşımın altında bu iddianın yalan olduğuna dair onlarca yorum yapıldı. Sayfa dikkatli incelendiğinde bugüne kadar durmadan Cumhur İttifakı adaylarının reklamını yaptığı görülüyor

Ayhan Bilgen: Bazıları ayakta rüya görüyor

HDP Kars Belediye Eş başkan adayı Ayhan Bilgen sosyal medya hesabı üzerinden iddiaların yalan olduğunu belirterek ” Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş ???? Bazıları ayakta rüya görüyor. ” dedi.

Kaynak: Fersude

Editör: TE Bilişim