Gazete Emek- Ailelerle birlikte her gün parti binası önünde yer alan Anadolu Ajansı,  ATV ve A Haber’in servis ettiği haberlerin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

'BASIN ÇOK DİYE HDP ÖNÜNE GELDİ'

Anadolu Ajansı’nın bugün 17 ailenin HDP binası önünde beklediğini belirttiği haberlerde, söz konusu bazı ailelerin il binası önündeki kameralar  sayesinde kayıp olan çocuklarını bulma umuduyla geldikleri anlaşıldı.

Bu annelerden biri Ayten Elhamam. Elhamam Mezopotamya Ajansı'na verdiği röportajda 2 yıl önce 'İşe gidiyorum' diye evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki oğlu Bayram Elhamam için HDP binası önüne geldiğini açıkladı.

Elhamam, elinde oğlu Bayram’ın bir fotoğrafıyla geldiği HDP binası önünde birçok televizyon ve haber ajansına “Şüphelendiğim kimse yok” diye açıklama yaptı. Önce kayıp başvurusu yapan, bir sonuç alamadığından çeşitli televizyon ve ajanslara çıkan ve ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programına başvuran Elhamam, buralardan bir sonuç alamayınca çok sayıda kameranın bulunduğu HDP binası önüne geldi.

‘ŞÜPHELENDİĞİM KİMSE YOK’

Elhamam, geliş nedenini şöyle anlattı: "Oğlumun siyasetle bir alakası yok. Bende burada bu annelere katıldım, çünkü burada basın çok. Belki bir gören olur diye. Şüphelendiğim kimse yok. Umarım sizin aracılığınızla bir haber alırız. Bende burada bu annelere katıldım, hani basın burada çok, belki bulunur. Oğlum için buradayım. Buraya geldim, ne bileyim belki burada da gören, duyan olur. Şüphelendiğim kimse yok, çünkü ben oğlumu işe yolculadım. Bekliyoruz inşallah bir gören, duyan olur, bize haber verir."

Kaynak: M.A

Editör: TE Bilişim