Gazete Emek- Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Mahmut Demirtaş, Yeşilli Kaymakamı Emre Öztürk'ü daire başkanı yaptı. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi kayyumu Vali Mahmut Demirtaş, 28 Temmuz’da Yeşilli İlçe Kaymakamlığına atanan Emre Öztürk’ü belediyenin Sosyal Hizmetler Daire Başkanı görevine atadı. 

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre daha önce söz konusu dairenin başında, iki dönem belediyeye kayyum olarak atanan eski Vali Mustafa Yaman’ın “manevi kızı” olarak bilinen Merve Erciyes Çatal bulunuyordu. 
 
YOLSUZLUKTAN 8 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI
 
Kayyum Demirtaş, Yaman döneminde dair başkanlığına getirilen birçok ismi de daha önce görevden almıştı. Görevden alınan kimi isimlerin de aralarında bulunduğu belediye yöneticileri hakkında bir süre önce yolsuzluk, usulsüzlük, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet ve zimmet suçlamaları ile soruşturma başlatılmış ve yapılan operasyon sonrası gözaltına alınanlardan 8’i tutuklanmıştı. 
 
Yine, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Füsun Karaboğa ile Destek Hizmetler Daire Başkanı İbrahim Erkan da memuriyetten açığa alınmıştı. 

Editör: TE Bilişim