Gazete Emek-Kılıçdaroğlu meydan okudu: Mitingimizi yapacağız'Mitingimizinden niye rahatsız oluyorlar, anlamakta güçlük çekiyoruz.'CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Mitingimizden neden rahatsız oluyorlar anlamakta zorlanıyorum. Demek ki bir kusurları var. Mitingimizi yapacağız, Vali de görecek Erdoğan'da görecek" dedi.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin'de yapacaklarını açıkladığı 'erken seçim' mitinginin Cumhuriyet Meydanı'nda yapılmasına Mersin Valiliği'nin izin vermemesi hakkında konuştu.
Kılıçdaroğlu, Ankara katıldığı İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamalarda valiliğe yanıt verdi. 

Mitingi valiliğin gösterdiği yerde yapacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Mitingimizinden niye rahatsız oluyorlar, anlamakta güçlük çekiyoruz. Demek ki bir kusurları var. Sayın vali Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor, başka bir yeri göstermiş. Mitingimizi yapacağız. Vali de görecek, Erdoğan da görecek, herkes görecek. Önümüzde engeller çıkarabilirler ama bilmeleri gerekiyor: Biz bütün engelleri aşmasına bilen bir partinin mensubuyuz. Kimse merak etmesin, Erdoğan da çok iyi öğrensin geliyor gelmekte olan'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Artı Gerçek 

Editör: TE Bilişim