Gazeteci Emek- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden AKP Bursa İl Gençlik Kolları yöneticisi Mehmet Aykin, görevinden alındı. Aykin, AKP üyeliğinden de istifa etti.

 

 

 

Bursa Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü 4. sınıf öğrencisi Mehmet Aykin, AKP Bursa İl Gençlik Kolları yöneticiliği görevinden alındı. Mehmet Aykin, Teknofest Uzay, Havacılık ve Teknoloji festivali öncesinde, kurucusu olduğu roket üretimi yapan şirkete sponsorluk için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmişti

 

Mehmet Aykin, mühendislik bölümünde okuyan 10 arkadaşı ile birlikte roket üreterek, SK Havacılık adlı şirket kurdu.

 

 

Ağustos ayında yapılacak olan Teknofest Uzay, Havacılık ve Teknoloji festivali öncesinde, şirketin tanıtımını yapabilmek için sponsorluk arayışına giren Mehmet Aykin ve diğer yöneticiler, 15 Mart’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Şirket hakkında bilgi veren genç mühendisler, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan destek istedi.

 

ZİYARET SONRASI GÖREVDEN ALINDI

 

Sözcü'nün haberine göre görüşme sonrasında Kılıçdaroğlu ile toplu hâlde çekilen fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Mehmet Aykin, AKP Bursa İl Gençlik Kolları Yöneticiliği görevinden alındı. Görevden alınan Aykin, AKP üyeliğinden istifa etti.

Kaynak: Dokuz8haber 

Editör: TE Bilişim