Gazete Emek-Kobra Murat” olarak bilinen Murat Divandiler Haber Global programında Buket Aydın ile Yüz Yüze programında konuştu.

Divandiler burada 2023 Roman Buluşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Cumhurbaşkanımız 'Kobram' diyor bana" diyen Kobra Murat, "Çok seviyor beni ben de onu çok seviyorum. Allah'ın nuru bir insan. Emine Hanımı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. 

Hatta benim mahallemde gezip yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı. "Kobra Murat"ın o ifadeleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. 

Roman yurttaşların sesini seçim zamanı duymaya başlayan AKP iktidarı, çalışmaları başlatmış ve Erdoğan tarafından 2023 Roman Buluşması'nda "müjde" haberi verilmişti. 

Erdoğan, "Sizlere yönelik özel bir sosyal konut kampanyası başlatıyoruz. İstanbul, Yalova, Edirne ve Bursa'da 5 bin 133 konutu, park, bahçe ve spor alanlarıyla sizlere teslim etmiştik. 

Halen İzmir, Kocaeli, Çanakkale ve Keşan'da sizlere yönelik çeşitli safhalarda konut projeleri bulunuyor. Hedefimiz her Romana bir yuva" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak:KRT

Editör: TE Bilişim