Gazete Emek- Cumhuriyet tarihinin en büyük yangını olarak adlandırılan Manavgat yangınını çıkardığı belirtilen Hüseyin G., isimli şüphelinin yangından kısa bir süre sonra jandarma ekiplerince yakalandığı bildirildi.


Şüphelinin yangın bölgesinden motosikletiyle kaçmak isterken alevlerin arasında kaldığı, yanma korkusuyla 177’yi arayarak yangın ihbarında bulunduğu bildirildi.
 

Ünlü futbolcu Gökhan Gönül'ün 27 yıl sonra yetimhaneye bırakılmış kardeşi ortaya çıktı; Gönül canlı yayına bağlandı


Alevlerin arasında kalan Hüseyin G'nin vücudunun yüzde 80’ninin yandığı, yakalanmasının ardından Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavisine başlandığı, yapılan tüm müdahalelere rağmen 18 gün sonra yaşamını yitirdiği belirtildi.

Toyota Genel Müdürü 2. el araç fiyatlarının ne zaman düşeceğini açıkladı


Hüseyin G'nin telefon sinyallerinden yangın başladığı noktada olduğunun belirlendiği, bazı köylülerin de yangından önce motosikletiyle yangın bölgesine doğru gittiğinin görüldüğü ifade edildi.

Yıldız Tilbe'nin 'aşı' açıklamaları tartışılıyor! Fırat Tanış'tan sert tepki


NE OLMUŞTU?

Manavgat yangını 28 Temmuz Çarşamba günü saat 12.00 sıralarında Manavgat'ın Yeniköy Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alandan başlamıştı. Yeniköy Yalamukbükü mevkisinde başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılırken Kalemler ve Evrensekiye ulaşmış, Kalemler mahallesinde 2 kişi hayatını kaybetmişti.


Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim