Gazete Emek Yaptığı ilginç açıklamar ile tepki çeken AKP'li Mehmet Metiner yine çok tartışılacak bir açıklamaya imza attı. Metiner, Akp'nin yayın organı olan Beyaz TV'de Kürt seçmenlere akıl vermeye çalıştı. "Kürt seçmenlerin partisi HDP değil , Akp'dir diyen Metiner, Kürtlerin Erdoğan'ın kıymetini bilmesi gerektiğini söyledi."

AKP İstanbul milletvekili Mehmet Metiner, Beyaz TV’de yayınlanan “Dinamit” adlı programa konuk oldu. Metner, programda dile getirdiği fikirleri sosyal medya platformu Twitter üzerinden de paylaştı. Metiner, Kürt seçmene seslenerek doğru adresin HDP değil, AKP olduğunu söyledi ve “HDP kazanırsa sen kaybetmiş olursun. Senin partin AK Parti’dir. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti iktidarda olduğu sürece hiçbir Kürt kardeşimize bir yanlışın yapılmasına asla izin vermeyiz" ifadesini kullandı.

" Kürt kardeşlerimiz bilsinler ki , Erdoğan liderliğinde ki Türkiye'de hiç kimse onlara yan gözle bakamaz ."

Erdoğan liderliğindeki Türkiye'de kardeşlik kazanacaktır. İnanıyorum ki Kürt kardeşlerim kendisine kazandıracak Erdoğan liderliğinin kıymetini bilecektir.

Metiner, ayrıca HDP’nin 15 Temmuz sürecindeki tutumunu da eleştirdi ve şu paylaşımları yaptı:

Çünkü darbecilerle aynı üst aklın emrindeki siyasal aparattırlar. Amerikan bayrakları altında, Amerikan silahlarıyla Türkiye'ye karşı vuruşturulan PKK var ve Amerika'nın siyasetini yapan bir HDP var.

Kaynak: Yurt Gazetesi

Editör: TE Bilişim