Gazete Emek- İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Nagehan Alçı, Habertürk'teki köşe komşusu Kemal Öztürk'ün "İktidarı yöneten parti olarak AK Parti'nin 'yeni bir rejim' ürettiği ve bunu da ülkede uygulamaya koyduğunu dile getiren Etyen Mahçupyan, Nagehan Alçı gibi yazarlarımıza katılmıyorum" şeklindeki ifadesine yanıt olarak kaleme aldığı yazısında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

“2.500 lira demir para 4 bin liraya”

'Mevcut Türk siyasetinde AK Parti diye bir olgu var mı?  ' başlıklı yazısında "Öncelikle ben AK Parti'nin yeni bir rejim ürettiğini asla söylemiyorum. Bırakın yeni rejim üretmeyi AK Parti mensuplarının büyük çoğunluğunun mevcut rejimin ne olduğunu anlayamamak noktasında CHP'lilerden pek de farklı olduğunu düşünmüyorum" diyen Alçı, şöyle devam etti:

Ekonomist Özgür Demirtaş’tan asgari ücret tahmini: Keşke haksız çıksam 

'BUGÜN 'AK PARTİ'DE NE OLDU, CHP'DE NE OLDU' HABERCİLİĞİ ESKİSİ GİBİ ANLAMLI DEĞİL'

"Günümüz Türk siyaseti yüzde 80 oranında devlet içinde ve devlet çemberinde yapılan bir siyaset. Siyasetin ancak yüzde 20’si partiler ve seçmen çemberinde yapılıyor. Dolayısıyla bugün 'AK Parti'de ne oldu, CHP'de ne oldu, o ne dedi, bu ne dedi' haberciliği de eskisi gibi anlamlı ve işlevli değil. Zaten medyanın krizi de biraz buradan kaynaklanıyor.

Bill Gates’ten dikkat çeken açıklama: 2-3 yıl içinde olacak

'RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYE BAŞLI BAŞINA BİR OLGU VE KURUM VAR'

Türkiye'yi anlamak için siyasi parti koridorlarında ne olup bittiğinden ziyade devlet ve rejim içindeki siyasi dengeleri bilmek ve anlamak gerekiyor. Şöyle diyeyim: Bugünkü Türkiye'de AK Parti diye bir olgu hayli zayıflamış durumda hatta abartarak söyleyeyim, böyle bir olgunun hala olup olmadığından bile emin değilim ama Recep Tayyip Erdoğan diye başlı başına bir olgu ve kurum var.

Kimsesiz kalan bebeğin karnını doyuran kadın polis kahraman ilan edildi

'YARIN UNUTULUP GİDECEK, SİLİNİP KENARA ATILACAK BİR AKTÖR DEĞİL'

Erdoğan hem devletin ve rejimin başkanı hem de kendi başına bir siyasal kurum. Yani elinde devlet gücü ve yetkisi olmasa bile yarın unutulup gidecek silinip bir kenara atılacak bir aktör değil. Ona göre hazırlıklarını yapmış bir lider."

Kaynak: Gerçek Gündem 

Editör: TE Bilişim