Gazete Emek- HaberTürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, Tarkan'ın "Geççek" şarkısına ilişkin olarak, "Tarkan-bilmeden-Recep Tayyip Erdoğan’a faydalı olacak bir iş yapmış" yorumunu yaptı. 

 

 

Tarkan'ın yeni şarkısı "Geççek"in sözleri ve klibi sosyal medyada tartışmalara neden oldu. 

 

Alçı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tarkan’ın 'Geççek' klibini iki kere izledim. Sevdiğim bir sanatçı olan Tarkan-bilmeden-Recep Tayyip Erdoğan’a faydalı olacak bir iş yapmış, RTE’den kopan ama ortada kalan kararsızları yeniden RTE çatısı altında toplama işlevinde bir şarkıya imza atmış. 'Geççek' şarkısını Muharrem İnce’nin 24 Haziran 2018 öncesi muazzam kalabalık olan İstanbul ve İzmir mitinglerine benzettim. Bu iki miting de Tayyip Erdoğan’ın oyunu artırmıştı. 'Geççek' Cumhur ittifakı tabanında aynı etkiyi yaratacak bir klip." ifadesini kullandı. 



 

 

 

 

"TARKAN REJİME DEHŞET HİZMET ETTİ"

 

 

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Tarkan'ın klibi ve sözleri ile sosyal medyada tartışılan 'Geççek' şarkısına ilişkin olarak, ''Son iki senedir iktidar medyası, Tarkan'ın bu şarkısı kadar Başkan Erdoğan'ın küskün seçmenini yeniden kendinde toplamasına faydalı olamadı. Tarkan rejime dehşet hizmet etti'' değerlendirmesini yaptı.

 

Kütahyalı, Twitter hesabından Nagehan Alçı'nın gönderisini alıntılayarak yaptığı paylaşımda, ''Son 2 senedir iktidar medyası, Tarkan’ın bu şarkısı kadar Başkan Erdoğan’ın küskün seçmenini yeniden kendinde toplamasına faydalı olamadı. Tarkan rejime dehşet hizmet etti. Bu klibi izleyip sevinen, gaza gelen 'muhalif' bu rejimin gerçek muhalifi olabilecek zekaya sahip değildir''ifadesini kullandı.




 

Editör: TE Bilişim