Gazete Emek-CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı SÜleyman  Soylu’nun danışmanı olduğunu söylediği Emin Şen’in bakanlıktan yüzbinlerce dolarlık ihaleler aldığını ve 8 bin kişilik bir 'troll ordusu'nun başında olduğunu söyledi. 

Emin Şen, Odatv'den Uğur Can Biçer'e konuştu.

Şen açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ben bakanlık müşaviri değilim. Komple faturaların önemli kısmı başka şirketlere ait. Avukatım hazırlık yapıyor. Süleyman Soylu'ya danışmanlık verdiğim doğru. Resmi müşavirlik, memurluk yaptığım iddiaları doğru değil. Söylediklerinin hemen hepsi hezeyan. Bu arada yanlış bir şey yaptı. Başka bir şirketin faturalarını koydu. Koyduğu faturaların çoğu CHP'li belediyeler. O şirketler de açıklama yapacak. Özgür Özel dersine çalışmadan çok büyük hata yaptı. Müsaade ederseniz avukatlarım hazırlık yapıyor."


CHP’li Özgür Özel, Süleyman Soylu dosyasını mecliste açtı: Büyük bir ordusu var

"Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulunacak mısınız" sorusuna yanıt veren Emin Şen, "Avukat arkadaşlarımız değerlendiriyor" dedi.

ÖZGÜR ÖZEL'E BİR CEVAP DA HİLAL KAPLAN'DAN

“Katıl” butonuna basarak girebildiğiniz, katılmasanız da mesajlarını görebildiğiniz bir Telegram grubu nasıl “kapalı grup-özel mesaj-troll ordusu” diye yaftalanır? 

Özgür Özel’seniz yaftalarsınız. 

Esas organize trol ordusu, partiniz CHP’de varken üstelik..

Editör: TE Bilişim