Gazete Emek- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, “illerimizi risk değerlendirmelerine göre 4 gruba ayırdık” açıklamasından sonra paylaşılan risk haritasının önceki seçimlerde siyasi partilerin çoğunluğu sağladıkları haritaya benzetildi.

 HDP’nin 2019 seçimlerinde zafer ile çıktığı illerin neredeyse hepsinin Mavi Bölge’de yer alması espirilere neden oldu.

 HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, twitter hesabından “Adıyaman’ı kaybettik ama Uşak’ı aldık” paylaşımını yapması dikkat çekti.

Buldan'ın paylaşımından hemen sonra Uşak  Twitter da TT oldu.

Kimlik numaranızı ezberleme şekliniz zeka türünüzü belirliyor

ESPRİYİ CİDDİYE ALDI

AKP Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın koronavirüs haritası ile ilgili yaptığı şakayı ciddiye alınca sosyal medyanın diline düştü.

AKP Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ise Buldan'a cevap olarak "Sizi gidi terör seviciler sizi!! Size Uşak'ı teslim edeceğimizi mi sandınız. 11 Belediyenin 10 unu Akpartimize emanet eden şehrimizdeki şanlı sağlık mücadelemizi kanlı zihinlerinizle kirletmenize asla izin vermeyeceğiz." dedi.

Bahçeli: Türkiye bir hukuk devletiyse HDP'nin kapatılması acildir, şarttır


Berna Laçin, Ahmet Kaya’ya çatal bıçak atılan geceye ilişkin konuştu

Konuya ilişkin  sosyal medya kullanıcılarının yorumları ise şu şekilde;

Mithat Sancar'dan “HDP'nin kapatılması acildir, şarttır” diyen Bahçeli'ye yanıt

Hemşire’den tüyler ürperten itiraf! “5 bin bebeğin yerini zevk için değiştirdim”

AKP Uşak Milletvekili Güneş, kayyum atanan belediyelerle Pervin Buldan'a göndermede bulundu.

" 11 BELEDİYENİN 10'U  AK PARTİDE "

Twitter'dan Buldan'ın tweetini paylaşan İsmail Güneş "Bu mavi senin bildiğin mavi değil Ak partinin iki renginden biri. Dikkatli bak. 11 belediyenin 10'u Ak partide" yazdı. Fahrettin Tuğrul ise "Sizi gidi terör seviciler sizi!! Size Uşak'ı teslim edeceğimizi mi sandınız. 11 Belediyenin 10 unu Akpartimize emanet eden şehrimizdeki şanlı sağlık mücadelemizi kanlı zihinlerinizle kirletmenize asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Bahçeli'nin açıklamasından sonra Yargıtay, HDP için harekete geçti

CİNSİYETÇİ İFADELERDE BULUNAN MHP'Lİ İSİM HESABINI KAPATTI

MHP'li Muhammet Fatih Erdoğan'ın, Buldan'ın paylaşımına cinsiyetçi ifadelerle paylaşım yapması büyük tepki çekti. Gelen tepkiler sonrasında MHP'li Erdoğan, hesabını kapatmak zorunda kaldı.


MHP’nin HDP çağrısına AKP’den cevap

“EMNİYETE TALİMAT VERDİM”

​ Uşak Valisi Funda Kocabıyık adını kullanarak, Buldan'ın bu tweet'ini alıntılayarak küfürlü yanıt veren paylaşım ise tepki çekti.

Söz konusu Twitter adresi ve paylaşımı Vali Kocabıyık’a soran Gazeteci Candaş Tolga Işık, şu ifadeleri kullandı:

"Az önce Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a yazılan tiviti sordum, 'Söz konusu twitter adresi de atılan tivit de bana ait değil. Sahte hesap! Bununla ilgili gerekenin yapılması için Emniyet'e talimat verdim' dedi.

Editör: TE Bilişim