Gazete Emek- Old Trafford Stadyumu'ndaki Manchester United-Juventus maçının sonunda sahaya girip yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile selfie çektiren Kürt genç Dilman Bahtiyar'a sahadan men cezası verildi. Bahtiyar, Old Trafford'a 10 ay boyu giremeyecek.

Manchester United ile Juventus arasında salı günü Old Trafford Stadyumu’nda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi maçında sahaya girerek Juventus’un yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo ile selfie çektiren Kürt genç Dilman Bahtiyar’a ceza verildi. Rudaw’ın haberine göre, Süleymaniyeli olan ve yıllardır Manchester’da yaşayan Bahtiyar Old Trafford Stadyumu’na 10 ay boyunca giremeyecek.

Bahtiyar, maçın son düdüğünün çalmasının ardından sahaya girerek selfie çektirmek için Portekizli oyuncuya doğru koşmuştu. “Çocukluğumdan beri Ronaldo’yu görmeyi hayal ediyordum” diyen Bahtiyar o anları, “Maç bitince görevliler taraftarla kontrol etmekle meşguldü. Fırsatı yakaladım ve Ronaldo’ya yaklaştım” sözleriyle anlattı.

Bahtiyar, yetkililerin kendisini yakaladığını söyleyip, “Ona yaklaşmama izin vermediler. Ama Ronaldo geldi ne istediğimi, yanımda cep telefonum olup olmadığını sordu. Ona telefonumu verdim ve fotoğrafı o çekti” dedi.

Söz konusu maçı, Ronaldo’nun takımı Juventus 1-0 kazanmıştı. 

Kaynak: Duvar

Editör: TE Bilişim