Gazete Emek- Sedat Peker pazar günü yayınlayacağı video için de bilgi verdi.

Twitter'de paylaştığı video ve 9. videosunda, Pelikan yapısını anlatırken ATV-A Haber, Sabah Gazetesinin yöneten Serhat Albayrak ve kardeşi Berat Albayrak'ı hedef göstermişti.

AHaber'in kendisini ajan ilan etmesini sürekli gündeme getiren Peker, Demirören Grubunun aldığı 750 milyon dolarlı kredinin faizini bile ödemediğini iddia etmişti.

"SİZİ OYACAĞIM" 

9. videonun devamı olacak video ile ilgili bilgi veren Peker, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük ile ilgili de bilgi vereceğini paylaştı:

cem küçük, çakma MİT’çi, pazar günü boşluk olursa seni de misafir oyuncu olarak alacağım. Kardeşlerim pazar günü çok eğleneceğiz çok. Hem de çok.

Pambıkören seni unuttum zannetme. Pazar günü seni oyak dosyası ile oyacağım. İşin koordinatörü berat albayrakı da misafir olarak alacağım. berat albayrak da pazar günü misafirimiz olacak. ALLAH’a yemin olsun sizi mahvedeceğim .

Ben ajanım he?

"ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA"

Peker'in tweetinin ardından Cem Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Peker'e yanıt verdi.

Küçük, ''Elinden geleni ardına koyma. Senin gibilerle sonuna kadar mücadele etmek benim ruhumda var. Bu işler bittiğinde kim nerde olacak göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMI KALDIRDI

Küçük, bir süre sonra ise söz konusu paylaşımını kaldırdı.

Kaynak: ABC

Editör: TE Bilişim