Gazete Emek- Suç örgütü lideri Sedat Peker, yeni videosunda 'rüşvet alan milletvekilini', Demirören'i ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu konu edeceğini söyledi.

Bir önceki videosunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile 'helalleşeceğini' söyleyen Peker, yeni bir karar aldı. Yayınladığı videolarla devlet-mafya ilişkilerini bir kez daha gözler önüne seren Peker, 'helalleşme' videosunu Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile yapacağı görüşme sonrasında yayınlayacağını duyurdu.

Barış Yarkadaş, Erdoğan'ın Süleyman Soylu'nun yerine getirmeyi düşündüğü kişiyi açıkladı

Pazar günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Demirören ve 'para alan milletvekilini' konu edineceğini söyleyen Peker, Erdoğan ile ilgili olan videonun 14 Haziran'dan sonra yayınlanacağını söyledi.

Diyarbakır'da ilginç istifa dilekçesi! Çok sayıda kişi AKP önünde tepki gösterdi

RÜŞVET ALAN SİYASETÇİYE İLİŞKİN KONUŞACAK

"Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran’da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar. Yani bana ajan diyorlar. Tayyip abiyle helalleşme videosunu 14 Haziran sonrasına bırakıyorum ama söz namus çekeceğim. Bu pazar para alan milletvekilini, pammıköreni ve süslü sülümanı kibrit kutusuna sokacağım. Kırk yaşından genç kardeşlerim bu hafta çok eğleneceğiz hem de çok."

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim