Gazete Emek - Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Sedat Peker’in yeni videosuna ilişkin, “Şer ittifaklarının emrinde olduğunu ortaya koymuştur” yorumunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Youtube hesabından bugün yayınladığı 8. videosuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Saral, video ile ilgili “Devletimiz gerekeni yapacak” dedi.

“DEVLETİMİZ GEREKENİ YAPACAK”

Oktay Saral, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Peker, yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında Türkiye düşmanları ve içerideki bilumum şer ittifaklarının emrinde olduğunu ortaya koymuştur. Devletimiz gerekeni yapacak ve hiç bir güç bu ülkenin bu tarz hezeyanlarla sarsılamayacağını öğrenecek.”

Sedat Peker'in Berat Albayrak iddiasına Murat Sancak cevap verdi

Peker,yaptığı ipe sapa gelmez açıklamalarla iradesinin dışında Türkiye düşmanları ve içerideki bilumum şer ittifaklarının emrinde olduğunu ortaya koymuştur.Devletimiz gerekeni yapacak ve hiç bir güç bu ülkenin bu tarz hezeyanlarla sarsılamayacağını öğrenecek”

ERDOĞAN’LA GEÇİŞİNİ ANLATACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Sedat Peker, yeni videosunda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenmişti. bir sonraki videosunda Erdoğan ile olan geçmişini anlatacağını söylemişti.

Editör: TE Bilişim