Gazete Emek- Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile 2016 yılında ihraç edilen sınıf öğretmeni Sümeyya Avcı gözaltına alındı. Avcı’nın, sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle gözaltına alındığı aktarıldı.

Bir sokak röportajında “Kul hakkı yiyenlerin memleketinde yaşıyoruz” diyen Sümeyya Avcı, Twitter hesabından “Gözaltına alınıyorum” paylaşımında bulundu.

Diyarbakır'da büyük patlama!

Sümeyya Avcı’nın hesabından daha sonra “Sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle Antalya TEM Şubeden 4 sivil polis tarafından gözaltına alındı. 24 saatlik gözaltı olacağı ve hakim karşısına çıkacağı söylendi” bilgisi paylaşıldı.

"Muhtemelen işimi kaybedeceğim, başıma bela alacağım" diyerek soruşturma başlatan savcı hakkında jet hızıyla soruşturma!

“KUL HAKKI YİYENLERİN MEMLEKETİNDE YAŞIYORUZ”

Sümeyya Avcı, sokak röportajında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hiçbir şey üretmediğimiz, hiçbir şey yetiştirmediğimiz, öğretmenini, doktorunu, mühendisini ihraç ettiğimiz bir memlekette yaşıyoruz. 44 ay yatacağım, 4 çocuğum var. Bu kadar zalim bir ülkede yaşıyoruz biz. Kul hakkı yiyenlerin memleketinde yaşıyoruz. Bugün herkesin dolar zengini olduğu, tabanında tamamen fakir olduğu, orta kesimin yok edildiği bir ülkede yaşıyoruz. Ben hakkımı helal etmiyorum.”

Sedat Peker, Hadi Özışık ile olan görüntülü 'Süleyman Soylu' görüşmesini ifşa etti

Kaynak: Dokuz8haber

Editör: TE Bilişim