Gazete Emek- Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmadan muhalefete yönelik açıklamalarda bulundu.

Habertürk sunucusu Muharrem Sarıkaya ses tekniklerine tokat attı; Fatma Şahin izledi 

Soylu yaptığı açıklamada TBMM’deki muhalefet partilerine ‘Meclite terör örgütüne taşeron olanlara söylüyorum’ şeklinde hitap eden Soylu, “Görev yaptığımız süre içinde bir tek faili meçhul cinayet, işkence göstereceksiniz! Hukukun içerisinde yaptık bunları. Demokrasinin içerisinde yaptık bunları. İnsan haklarına saygı duyarak yaptık bunları.” dedi. Soylu konuşmasının devamında, “Siz insan haklarını, demokrasiyi, hukuku, bulunduğunuz koltukları istismar ettiniz.” dedi.

Konuşmasında bekçiler konusuna da değinen Soylu, “Belli bir kesim kimlik sormasından, maaşlarına kadar bekçilerimizi yıpratmak için her meseleyi yalanlarla gündeme getirdiler.” dedi.

Hülya Avşar: Gerekirse simit yiyeceğiz ama bugünleri de kolay atlatacağız

"ONLARIN YAPMAK İSTEDİĞİ DEVLET OTORİTESİNİ SARSMAK" 

Kadın cinayetlerine ilişkin de konuşan Soylu, KADES uygulamasının uluslararası bir ödül aldığını söyleyerek, “Birileri gibi eline sadece pankart alıp Türk polisine hakaret eden, ithamda bulunan, iftira edenlerden hiçbir zaman sonuç çıkmayacağını biliyoruz. Kadın cinayetleriyle, aile içi şiddet değil onlar işin siyasetini ve ideolojisini yapıyorlar. Başka hiçbir şey yapmıyorlar. Hiçbir şey de yapmadılar bugüne kadar. Kimse onlardan bir şey beklemesin. Onların yapmak istediği devlet otoritesini sarsmak, milletin huzurunu bozmak ve kendi ideolojilerini kargaşa ile topluma hakim kılmak.” dedi.

Dünyaca ünlü bankadan 3 senaryo: "TL'de değer kaybı devam edecek" 

 "İNTERPOL’DEYDİK, BÜTÜN ÜLKELER ETRAFIMIZDA DÖNDÜ" 

Soylu ayrıca şu ifadeleri kullandı: İnterpol’deydik, bütün ülkeler etrafımızda döndü. Allah’ınızı severseniz bizimle ilişki kurun diye. Bütün ülkeler. Siber suçlardan narkotikle mücadeleye kadar. Terörle mücadeleden toplumsal olaylara müdahaleye kadar “ne olursunuz bize öğretin” dediler.

Kaynak: Yol TV

Editör: TE Bilişim