Gazete Emek- Yasin, Cemal Can, Barış'ın son 3'e kalmayı garantilediği Survivor 2020'de ilk final etabı İstanbul Galataport'ta yapıldı. Eski yarışmacılar ve Survivor finalistlerinin aileleri, finale kalan son 3 isme destek vermek için toplandı. Büyük oylama sonucunda Yasin elenirken, Cemal Can ve Barış Survivor'da finale kaldı. Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV 8'de yayımlanan Survivior finalinde Yasin'in elenmesi ile Cemal can ve Barış finale kaldı. 

BARIŞ VE CEMAL CAN FİNALİST OLDU

Survivor 2020'nin finalistleri Barış ve Cemal Can oldu. İki yarışmacı, yarın akşam İstanbul’da gerçekleşecek olan Survivor finalinde SMS oylamasına çıkacak. En fazla oyu alan isim Survivor 2020'de şampiyon olacak.

3 FİNALİST DUYGULARINI ANLATTI

Survivor 2020'nin yarı finalinde, şampiyonun belli olmasına saatler kala Acun Ilıcalı Barış, Cemal Can ve Yasin'i sahneye davet etti. 3 yarı finalist canlı yayında duygularını ifade etti.

Parkurda gösterdiği mücadelelerle dikkat çeken ve yarı finale yükselen Yasin, "Buraya gelen bütün eski Survivor yarışmacılarına ve ailelelerimize selam olsun. Bizim için zor bir Survivor oldu. Ama olsun biz zoru severiz." diye konuştu.

Dokunulmazlık oyunlarındaki başarısıyla dikkat çeken Cemal Can ise "Çok güzel bir hikayeydi. Bu hikayede yer almak beni gururlandırıyor. Hepimiz ailelerimizin ve sevenlerimizin şampiyonu. Buralara kadar gelebildik. Çok guruluyum. Herkese teşekkürler" dedi.

Yaşadığı sakatlıklar ile gündeme gelen Barış ise,

"Çok çektik, çok bekledik, çok sabrettik, çok emek verdik. O yüzden burdaki herkesin özel olduğunu düşünüyorum" dedi.

SOSYAL MEDYA DÜZENLENMESİNE DESTEK VERİLMİŞTİ

Survivor'da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun panoramaya katılıp mesaj vermesi çok tartışılmıştı. Soylu'nun yayına katılmasının ardından Acun Ilıcalı'nın Instagram hesabından yapılan canlı yayında 3 milyon rekoru kırılmış ve ardından sosyal medya düzenlemesine destek verilmişti.

Editör: TE Bilişim