Gazete EmekAKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın yakınları tarafından ağabeyi Hacı Esvet ile yeğenleri Adil ve Celal’in öldürülmesinden sonra kendisi de tehdit edilen Osman Şenyaşar'ın evine polis baskın düzenledi.

Cumartesi günü sabah 04.00 saatlerinde Urfa'daki evine TEM polislerinin baskın düzenlediği Şenyaşar, şehir dışında olduğu için gözaltına alınmadı. Evindeki bazı elektronik iletişim cihazlarına el konulduğunu söyleyen Şenyaşar, polislerin kendisini arayıp ifadeye çağırdığını, gelmemesi  durumunda hakkında yakalama kararı çıkarılacağını ilettiklerini söyledi. 

Şenyaşar baskının nedenini öğrenemediğini, ancak ağabeyi Esvet ve oğulları Adil ve Celal Şenyaşar'ın katillerinin bulunmadığı gibi, kendisine ölüm tehdidinde bulunan Faik Yıldız'ın hakkında ise henüz işlem yapılmadığını hatırlatarak duruma tepki gösterdi. 

Osman Şenyaşar, geçtiğimiz hafta AKP'li vekil İbrahim Halil Yıldız'ın aile fertlerinden Faik Yıldız tarafından tehdit edildiğine dair Urfa Adliyesi'ne suç duyurusunda bulunmuştu.

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim