Gazete Emek- Yayılma hızı her geçen gün daha da artan koronavirüs nedeniyle Avrupa'da bir çok futbol federasyonunun, ligleri askıya almasına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun aksiyönde karar almasına tepkiler büyüyor. Bir çok futbolcu ve teknik heyet ve kulüp yöneticisi, TFF'nin kararına tepki göstermeye başladı.

'TFF'Yİ OYUNCULARLA MASKESİZ NEFES NEFESE SOHBET ETMEYE DAVET EDİYORUM'

TFF'nin liglerin tatil edilmemesikararına ve ısrarına tapki gösteren Kayserispor Asbaşkanı Mustafa Tokgöz yaptığı açıklamada TFF'ye, "Akla mantığa sığmayan bir karar. Hangi takıma virüs taraması yaptınız? Hangi oyuncudan yada kulüp çalışanından kan örneği aldınız? Gideceğimiz hava yolunda, otelde, statta Korona Virüs olmadığını garanti eder misiniz? Sağlık Bakanlığı evde kal derken biz neden çıkıyoruz? Oyuncular maça çıkarken maske takacak mı? Oyunda en az 1 metre mesafe olacak mı?" soruları yöneltti. Tokgöz, "Bu kararı alan TFF yöneticilerini maçlara maskesiz ve oyuncularla maç öncesi ve sonrası olmak üzere nefes nefese sohbete davet ediyorum" dedi.

'HANİ EVDEN ÇIKMAYACAKTIK'

TFF'nin kararına tepki gösteren Kayserispor Yönetim Kurulu üyesi Ali Kaynar da, Twitter hasabından paylaştığı mesajda tepkisini, "İnsanların hayatı bu kadar ucuz mu? Avrupa, ligleri iptal ediyor. Biz, bir şey yokmuş gibi mi davranacağız. Hani evden çıkmayacaktık?" ifadeleriyle dile getirdi. 

Editör: TE Bilişim