Gazete Emek- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan hesabından atılan ve kendisinin övüldüğü bir tweet ile ilgili açıklama yaparak "Sorumlusu istifasını verdi" dedi.

Soyer'in kişisel Twitter hesabından, kendisi etiketlenerek "Sadece insanların değil İzmir'deki bütün canlıların başkanı" yazılan bir tweet atıldı.

Söz konusu tweet ile ilgili açıklama yapan Soyer "İzmir veya İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bir tek sahte hesabı yoktur. Trol ordusu besleyenlerin bunu anlamasını beklemediğimden, açıklamayı kamuoyuna saygım gereği yapıyorum. Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir" dedi.

NE OLMUŞTU?

Tunç Soyer'in, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından, "Sadece insanların değil İzmir'deki bütün canlıların başkanı Tunç Soyer başkanımız" paylaşımı yapılmıştı.

Söz konusu paylaşımda söz konusu paylaşımda Kerem Ziya Yangöz'ün, "Her sabah belediyeye gelirken durup kuşları beslediğini biliyor muydunuz? Tunç Soyer" ifadeleri yer almıştı.

Kaynak: Birgün

Editör: TE Bilişim