Gazete Emek-Emniyet Genel Müdürlüğü, Twitter'da #ölmüş etiketi altında paylaşım yapan 30 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu 

Emniyet, "Twitter'da #ölmüş hashtagi (etiket) altında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret, tezvirat, onur ve saygınlığını rencide edici içeriklerin yanı sıra dezenformasyon ve manipülatif paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 30 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır." açıklamasını yaptı.

Zeynep Demirel: Dininizin yozlaşmasını bu kadar dert edeceğinize ekonomimizi dert edin

ERDOĞAN'IN PROGRAMI BELLİ OLDU

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Kasım 2021 programı belli oldu.

Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yer alan "Günlük Program"a göre Erdoğan'ın 3 Kasım 2021 programı öğleden sonra saat 14:45'te başlayacak.

Erdoğan ilk olarak Saray'da Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyev’i daha sonra sonra bazı ülkelerin büyükelçilerini kabul edecek.

Programa göre Erdoğan; 15:30'da Litvanya Büyükelçisi Ricardas Degutis'i, 16:15'te Katar Büyükelçisi Mohamed Nasser Jassim M. Al Thani'yi, 17:00'da Moğolistan Büyükelçisi Gombosuren Munkhbayar'ı ve son olarak 17.45'te Ukrayna Büyükelçisi Vasyl Bodnar'ı kabul edecek.
 

Kaynak: T24 

Editör: TE Bilişim