Gazete Emek- Gazeteci Yılmaz Özdil'in Artı 1 TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasının ardından Uğur Dündar, canlı yayında "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır" diyerek çok sert tepki göstermişti. 

Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e: "Sen değersiz Yılmaz'sın... "

Tartışmaların ardından Gürkan Hacır, Uğur Dündar'ın rahatsızlandığı için KRT TV'deki Şimdiki Zaman programına katılamayacağını duyurmuştu. 

Yılmaz Özdil ile tartışmasının ardından rahatsızlanan Uğur Dündar, Twitter'dan şu paylaşımda bulundu:

"Değerli dostlarım günaydın. Hepinize sağlık dolu güzel günler dilerim. İçimden yazı yazmak gelmiyor. Kendimi ne zaman toparlarım bilemiyorum. Anlayın ve bağışlayın lütfen. Sevgiyle kalın."

NE OLMUŞTU?


Mafya lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrasında kara para aklamakla suçlanan Sezgin Baran Korkmaz'ın gazetecilerle kurduğu şaibeli ilişkileri tartıştığı bir dönemde, Sözcü gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar arasında yaşanan tartışma dikkatleri çekti. 

Sezgin Baran Korkmaz'ın şantaj, tehdit ve itibarsızlaştırma yoluyla 'çöktüğü' iddia edilen BoraJet'in eski sahibi Yalçın Ayaslı'nın ABD'de mahkemeye sunduğu şikayet dilekçesinde, Korkmaz ile birlikte Türkiye medyasında karalama kampanyası örgütlediği iddiasıyla adı 20'den fazla defa geçen Kamil Ekim Alptekin bulunuyor. 

Alptekin ise uzun süredir, Uğur Dündar'ın kurucusu olduğu ARTI 1 TV'nin gizli finansörlerinden biri olduğu iddia ediliyordu. 

Gazeteci Yılmaz Özdil'de sonrasında silmiş olsa da Twitter'dan bu iddiaları dile getirmişti. 
 

Kaynak: Halk TV 

Editör: TE Bilişim