Gazete Emek- Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in son iddialarının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dünyada örneği görülmemiş bir suç örgütü tarafından iliklerine kadar soyulan zavallı ülkenin yurttaşları olarak Sedat Peker’e teşekkür borçluyuz" dedi.

 


Özdil'in paylaşımı şöyle: 

"Sedat Peker geçmişte şöyle yapmış böyle yapmış filan, geçiniz kardeşim, geçiniz... Dünyada örneği görülmemiş bir suç örgütü tarafından iliklerine kadar soyulan zavallı ülkenin yurttaşları olarak Sedat Peker’e teşekkür borçluyuz"

Yılmaz Özdil'in paylaşımınının ardından Sedat Peker de, geçtiğimiz günlerde gazeteci Uğur Dündar ile tartışma yaşayan Özdil'e bir çağrıda bulundu.


PEKER'DEN ÖZDİL'E ÇAĞRI


Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Peker, ''Ne olur Uğur Ağabeyle (Dündar) bir daha sorun yaşamayın vallahi ülkenin enerjisi düşüyor'' ifadelerini kullandı. 





Peker'in paylaşımı şöyle: 

''1-Yılmaz Ağabey (Özdil) bugüne kadar bazı hatalarım olmuştur. Ancak ben bana inanan kimseyi yolda bırakmadım.Bu tweetinizden dolayı kendimi size sizi de bir başkasına mahcup etmeyeceğimi bilmenizi isterim. Eğer kabul ederseniz sizden bir ricam var.

2-Ben rahmetli babamdan biliyorum insanlar yaş alınca biraz duygusal oluyorlar. Ne olur Uğur Ağabeyle (Dündar) bir daha sorun yaşamayın vallahi ülkenin enerjisi düşüyor. SÖZ NAMUS BANA İNANAN KİMSEYİ MAHCUP ETMEM!''




Kaynak: Artı Gerçek


Editör: TE Bilişim