• DOLAR 32,34 %0.16
  • EURO 35,19 %0.00
  • ALTIN 2.246,22 %0.12
  • BİST100 %
  • BITCOIN 65.950 %-2.46
  • ETHERIUM 3.396 %-5.33
7°

Amedspor Haberleri

Amedspor haberleri ve güncel Amedspor gelişmeleri, Amedspor ile ilgili tüm video, Amedspor fotoğrafları ve Amedspor haberleri Gazete Emek sitemizde


SPOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Amedspor, sahasında ağırladığı Arnavutköy Belediyespor'u 5-1 yenmeyi başardı.

GÜNDEM

DEM Parti Bursa Büyükşehir belediyesi Eş Başkan adayı İhsan Seylan, projelerine ilişkin Gazete Emek’e konuştu.

SPOR

Fenerbahçe’de birlikte oynarken Roberto Carlos’un “Veliahtım” dediği Amedspor kaptanı Onur Karakabak, CEGA Medyaya özel açıklamalar yaptı.

SPOR

Amedspor, bugün deplasmanda Belediye Derincespor’u 2-0 yenerek 77 gün sonra yeniden maç fazlası ile lider olmanın sevincini yaşadı.

SPOR

Turkcel Kadınlar Futbol Süper Liginde Amedspor, Amerika’dan golcü Alexxıs Sıerra Lıpsey’ı Diyarbakır’a getirdi.

GÜNDEM

TFF 2. Lig’in 20. haftasında Denizlispor-Amedspor karşılaşmasında ev sahibi takımının taraftarı sahaya sis bombası ve çok sayıda su dolu bardak...

SPOR

Menemen Belediyespor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Amedspor, tecrübeli hoca Mesut Bakkal ile anlaştı.

SPOR

Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali Atatürk tişörtlerine ve pankarta onay çıkmayınca iptal edildi.

SPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da Teknik Direktör Serdar Bozkurt'tan boşalan koltuğa tecrübeli isim Mesut Bakkal ile anlaşma sağlandı.

SPOR

Bursaspor ile Amedspor arasında oynanan maçta, Amedsporluları darp ettikleri iddiasıyla yargılanan dört kişiden ikisi hakkında dava açıldı. Tribünlerde açılan 'yeşil'...

SPOR

Hakem Halil Umut Meler’in Ankagücü başkan ve yöneticilerince darp edilmesi, gözleri 7 yıl öncesine çevirdi. Öldüresiye dövülen Amedspor eski yöneticisi...

SPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor, deplasmanda karşılaştığı Iğdır FK ile 1-1 berabere kalarak liderlik yarışında 2 puan kaybetti.