Düne kadar birbirlerine en ağır, ağza dahi alınamayacak sinkaflı sözleri söyleyenler mevzu Kürt düşmanlığı, Kürt kıyımı olunca bir surete  büründüler.

 
Ahlaksızlık ve omurgasızlık saflarında birleşmeleri kaşla göz arasında gerçekleşti.


İrademizi, kentlerimizi, kültürümüzü, tarihimizi ve en güzel asilerimizi yok saymak yok etmek ve kaybetmek cenahında birleşmeleri ibretlik dersler aslında.

Dünya üzerinde hiçbir mecrada meşruiyeti kalmamış, elinde Kur’an dilinde yalandan başka hiçbir sermayesi olamayan din tüccarı ve biat etmeyen her insana düşman bu zifiri karanlık iktidara karşı itaatsizlik ve birlikte direnmek en önemli realitedir. 

Kendine saygısı olan herkes direnmek zorundadır. Çocukları Kolejlerde okuyanlar, çocukları -20 derecede okula terlikle gidenleri yönetiyor ise ve terlikli çocukların babaları seslerini çıkartmıyorsa o ülke yanabilir.

Çocukları tecavüze uğrayanlar, çocuklarına tecavüz edenlere el pençe divan ise o ülke yanabilir.


Çocukları tarikat yurtlarında yananlar, bu ateşi harlayanlara “çocuklarımız şehit oldu” diyorsa zaten söz bitmiştir.


Saraylarda yaşayanlar,  çocuklarını yurt dışında okutup askere bile göndermeyip, sıvasız evlerin gariplerine şehadetten dem vuruyorsa o ülke komple yanabilir.


Yerin yüzlerce metre altında ekmek uğruna hayatını kaybeden madencilerin evlerine taziye için gidilirken Şehit Alevi Madencilerin evlerine taziyeye gitmeyen dindar iktidar yöneticileri o illerden oy patlaması yapıyorsa yansın o şehirler.

Kadın cenazesini çırılçıplak soyulup kent merkezine atılıyorken ses çıkarmayanlar,metrobuste bir Gericinin attığı tekmeye kıyameti koparıyor ise yansın o duyarlılık. 


İrademize zerredeki kürre kadar saygısı olmayanların parmak sallamalarına hâlâ müsaade ediyorsak tüm bunları hak ediyoruz demektir.

@DemokratSosyal_
Sosyal Demokrat