Gazete Emek- İstanbul Havalimanı'nda özel güvenlik hizmeti sunan İGA Güvenlik'in personeli, İbrahim Layık terminalde yüksek bir yerden atlayarak intihar etti. HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, "Sevdiği kadın 'Ben bir Kürt ile asla çıkmam' deyince Kürt genç İbrahim Layık havalimanında canına kıymış" iddiasını ileri sürdü.

'KÜRT OLDUĞUMUZDAN DOLAYI HEP DIŞLANDIK'

Güvenlik işçisinin intiharı öncesinde kişisel Instagram hesabında "Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık belki bu yaptığım şeyle değişir ne mutlu kürt ve türküm diyebilene... hakkınızı helal edin" notunu paylaştığı görüldü.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu kişisel Twitter hesabında "Sevdiği kadın 'Ben bir Kürt ile asla çıkmam' deyince Kürt genç İbrahim Layık havalimanında canına kıymış" paylaşımında bulundu.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da canına kıyan Kürt genç ile ilgili yaptığı paylaşımda "İbrahim kardeşimizin haberi yüreğimizi yaktı. Sana söz; ayrıştıranlar değil birleştirenler kazanacak. Bu ülkenin 82 milyon vatandaşı bir ve kardeştir. İbrahim Laik’e Allah'tan rahmet, tüm yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilişim