Gazete Emek- Bir kadın daha ayrıldığı erkek tarafından tehdit edildiğini sosyal medya hesabından paylaştı. Adana'da hemşirelik yapan 20 yaşındaki Ezgi Bolat, ayrıldığı erkek olan Fatih Öztürk'ü reddetmesine rağmen cinsel ve fiziki saldırıya maruz kaldığını vurguladı. Bolat, Fatih Öztürk'ün saldırısı sonucu vücudunun morluklar içinde olduğunu ve psikolojisinin çöktüğünü belirtti. 

Twitter hesabından yaşadıklarını paylaşan Bolat, "Beni susturmaya çalıştılar bana psikolojik şiddette bulundular beni aileme ve çevreme aslı olmayan iddialarla rezil edeceklerini söyleyerek tehdit ettiler. Ben hala psikolojik tedavi görüyorum. Beni babama şikayet edeceklerini ve daha sonra konuşursan sonuçlarına katlanırsın. Fiziksel şiddet gördüm.Sesimi duyun. Ben yapılanlara karşı sessiz kalmadım SİZDE kalmayın.benim sesimi duyun ben sadece ADALET istiyorum" diye paylaşımda bulundu. 

"SAVCILIĞA BAŞVURDUM SONUÇ ALAMADIM"

dokuz8HABER'in haberine göre Savcılığa başvurduğunu ancak koruma dahil hiçbir sonuç alamadığını belirten Bolat şunları söyledi:

"Savcılıga şikayette bulundum hiçbir sonuç alamadım. Ne koruma kararı verdiler ne de uzaklaştırma kararı verdiler ben susmadım. bana yapılanlara karşı.Ben sesimi duyurmak istiyorum. Ben kabul etmediğim ilişki ve reddettiğim Arkadaşlık yüzünden cinsel saldırıya uğradım"

SOSYAL MEDYADAN BOLAT'A DESTEK

Sosyal medyadan birçok kişi Bolat'a destek mesajı paylaştı. Adana Baro Başkanı Veli Küçük de Ezgi Bolat'ı Adana Barosu'na davet etti. 

Editör: TE Bilişim