Gazete Emek- Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Haber Global'da Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına konuk oldu.

"AŞIYI NUSRET BULURSA ALTIN KAPLAMASINI YAPAR"

Esprili bir dille koronavirüs aşısını Acun Ilıcalı'nın bulduğunu söyleyen Yılmaz, "Acun aşıyı buldu. Bütün Türkiye bunu beklemiyor muydu? Bence bekliyordu. Sizi temin ederim ya Acun bulacak ya da Nusret. Nusret bulursa altın kaplamasını da yapar " ifadelerini kullandı. Koronavirüs ile bilmediğimiz birçok şey ortaya çıktı. Örneğin abim evde bilmediği odalar buldu. Artık göremeyeceğimiz hiçbir şey kalmayacak. Çok güzel bir yazı çizme dönemine girdik. Mesleğimiz çok ciddi sekteye uğradı. 40-45 gösterimiz iptal oldu. Ben çok kuralcı bir insanımdır. 3-4 gün önce İzmir'de sahneye çıktım. Benimki bir tiyatro olduğu için kanunda serbest ama konsere yasak. İnşallah bu konuda düzelme olur. Online hayatına devam edenler çok mutlu. Home Ofisçiler çok mutlu. Ben şuanda tiyatro yapmaya çalışanlara destek olmaya çalışıyorum. Almanya bu konuda bizi kıskanıyor. Almanya bizdeki kültür sanata yönelik yapılanları duyunca onlar da yapıyor. 

"HIZLI BİR DİZİ PROJESİ YAPMAK İSTİYORUM"

Erşan Kuneri dizisinin yerli bir dijital platformda yayınlanacağını açıklayan Cem Yılmaz, "Benim anlaşmam belli bir proje üzerine. Globallerle mücadele edebilecek bir iki tane dijital platform var. Onların yaptıklarını desteklemek lazım. Benim bir projem var. Ben bir hızlı bir dizi projesi yapmak istiyorum." dedi.

"BU HİKAYELERİ ÇOK ESKİDEN BİRİKTİRDİM"

Cem Yılmaz, 'Karakomik Filmler' ile ilgili, "Benim maceram başladığı zaman tek malzemem komik olmak değildi. Bu hikayelerin çoğu eskiden beri biriktirdiğim şeylerdi" dedi. Yılmaz, "Kasedi biraz geri sarmak istiyorum. Benim maceram başladığı zaman benim tek malzemem komik olmak değildi. Bu hikayelerin çoğu eskiden beri biriktirdiğim şeylerdi." açıklamasını yaptı.

Cem Yılmaz kendisi ile ilgili en çok duyduğu şeyin "Ateş püskürdü" olduğunu belirterek, "Benim hakkımda hep ateş püskürdü diyorlar. Yaw evime girerken mi ateş püskürüyorum?" dedi. 

Cem Yılmaz şunları söyledi:

Ben komedyenim çok önemli biri değilim ama kimse kusura bakmasın ya. Uzmanlar uyarıyor. Neyi uyarıyor. Şartlar hiçbir zaman aynı değil ki. Şuanda devir endüstri, tunç devirleri vardı ya bu devir çanak çömlek patladı devri. Biz hiçbir şeye şaşırmıyoruz. İtalyanlar ve ABD'liler şaşırabilir. Kurallara uymayanlar neye şaşırabilir. Biz kimin maske takıp kimin takmayacağını biliyoruz. Biz kurallar dışında hayat bilmiyoruz. Artık bu biliyoruz da ne oluyoruz çağıdır. Şimdi aşı çıksa bir türlü şey diyecekler. O zaman aşıyı bulalım. Bunlar sorumluluk isteyen işler. Kaz Dağları ile ilgili bir hadise vardı. Benim hiçbir ilgim yok. Evde bir kaz figürü vardı fotoğraf çektim. Sanki ben bu olayların organizetörüyüm gibi yapıldı. 

Editör: TE Bilişim